Nieuwe wandelroutes

Ommetje rondom 'Stippent' Stiphout - Helmond te Noord-Brabant

12 km Thumbnail

Naar Sang en Goorkens Mierlo te Noord-Brabant

10 km Thumbnail

Naar de Gulperberg Wijlre te Limburg

14 km Thumbnail

Rondje Exloo, Het Molenveld Exloo te Drenthe

13 km Thumbnail

Beekse galg-tocht Aarle-Rixtel te Noord-Brabant

10 km Thumbnail

Ervaringen van wandelaars

Anne Kramer 22 april 2024 om 14:28

Wandelroute Rondje Exloo, Het Molenveld

Wij hebben deze route tijdens onze vakantie in Borger gewandeld, maar de kaart komt niet overeen met de beschrijving en dit geldt op diverse punten. Wel zijn wij zeer content met het aantal aangeboden wandelingen en voor de inzet van de makers van de routes. Hulde.

Bekijk deze route ⇢
Gertjan 22 april 2024 om 13:25

Wandelroute Ommetje Gijzenrooi

Prachtige gevarieerde wandeling. Vlakbij stedelijk gebied, zonder dat te merken. Gestart in Eindhoven op P aan het eind van Rendierveld. Via blauwe paaltjesroute naar de wandeling, via noordelijke lus naar Geldrop en in de buurt van de snelweg weer via blauwe route naar P plaats. Sommige delen heel nat, maar op een enkel stuk na te doen.

Bekijk deze route ⇢
Adrie 21 april 2024 om 14:40

Wandelroute Naar de Oude Bakelsedijk

Beste Evi, Ik denk zelf dat de wandeltocht, zoals die is samengesteld, de komende weken niet te doen is. Men kan echter wel de beide omleidingen volgen die beschreven staan in de routebeschrijving en aangegeven zijn op de Google Maps kaart. In het oostelijk deel van de Stippelberg wordt een gedeelte gevolgd van de blauwe Natuurmonumenten route dat over het vlonderpad gaat. Veertiendagen geleden stonden de paden om bij het vlonderpad te komen volledig onderwater. Op de site van Natuurmonumenten is de blauwe route nog steeds gesloten waarbij ik aanneem dat de situatie niet veel verbeterd is sinds mijn vorige bezoek.

Bekijk deze route ⇢
Evi 21 april 2024 om 12:01

Wandelroute Naar de Oude Bakelsedijk

Ik las op een andere site dat de wandeling op de Stippelberg momenteel slecht begaanbaar is vanwege te natte paden, hoe hebben jullie dat ervaren? Ik zou hem graag volgende week gaan lopen, maar wil graag weten of het te doen is.

Bekijk deze route ⇢